top of page
Witte achtergrond

Ontdek leuke extraatjes om uw fiets volledig af te maken.

Bij Entity Bikes kan u uw fiets volledig zelf samenstellen tot in het kleinste detail. Die kleine details kunnen uw fiets compleet maken. Hieronder vindt u enkele van onze favorieten om uw fiets helemaal af te maken.FFWD Custom Decals


Voor de FFWD Ryot en Tyro wielsets heeft FFWD custom decals ontwikkeld waardoor deze niet enkel in zwart en wit kunnen gekozen worden, maar wel in achttien kleuren.

Ontdek de FFWD Custom Decals hier!Nova Ride Ceramic Derailleur


De ceramic derailleur van Nova Ride is een budgetvriendelijke oplossing indien u ceramische oversized pulley wheels wilt. De ceramic derailleur is beschikbaar in maar liefst zeven kleuren. Ook de ceramic pulley wheels zijn in deze zeven kleuren beschikbaar en nog wat goedkoper.


Ontdek Nova Ride hier!KMC DLC-ketting


Het grote voordeel van de kettingen van KMC is dat hun kettingen compatibel zijn met zowel Shimano als Sram. Bovendien kan bij de DLC-ketting kiezen uit zes verschillende kleuren om uw fiets een unieke look te geven.

Ontek de DLC-ketting hier!

Bidonhouders


Bij Entity Bikes bieden we Elite en Tacx aan als het aankomt op bidonhouders. Met deze twee merken heeft u meer dan keuze genoeg tussen verschillende modellen en kleuren. In totaal heeft u de keuze uit 66 verschillende bidonhouders die kunnen matchen met uw fiets.

Stuurlint


Ook op vlak van stuurlint is er heel wat mogelijk qua personalisatie. Met de merken Supacaz, Prologo en Lizard Skins heeft Entity opnieuw een ruim aanbod aan keuzes om uw stuurlint perfect te laten aansluiten bij het design van uw droomfiets.
Uiteraard is het niet zo eenvoudig om uw droomfiets samen te stellen. Daarom staan wij steeds voor u klaar om u te voorzien van professionele hulp en uitleg. Maak hier uw afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek waar we samen met u alle mogelijk opties overlopen om uw droomfiets samen te stellen.


Comments


bottom of page