top of page
Witte achtergrond

Garantie & Crash replacement

Bij Entity Bikes streven we ernaar om kwalitatieve en duurzame fietsen te leveren die u jarenlang fietsplezier bieden. Om onze toewijding aan kwaliteit te onderstrepen, bieden we een uitgebreide garantie op onze frames.

Wanneer u een fiets koopt bij Entity Bikes, geven we u standaard 2 jaar garantie op het frame. Dit betekent dat we gedurende deze periode eventuele fabricagefouten of materiaaldefecten kosteloos zullen herstellen. We zijn ervan overtuigd dat ons vakmanschap en gebruik van hoogwaardige materialen ervoor zorgen dat uw fiets perfect voldoet aan uw verwachtingen.

Daarnaast begrijpen we dat ongelukken kunnen gebeuren en dat uw fiets bij een crash schade kan oplopen. Om uw gemoedsrust te bieden, hebben we ook een uniek levenslang crash replacement beleid. Dit betekent dat als uw frame ooit breekt als gevolg van een ongeluk, we u een nieuw frame kunnen aanbieden tegen een zeer voordelige prijs. Op deze manier kunt u snel weer op de fiets stappen zonder u zorgen te maken over de kosten van een volledige vervanging.

 

We willen graag dat u tevreden bent met uw Entity-fiets, of u nu op de weg fietst, off-road avonturen beleeft of u dagelijkse rit naar het werk maakt. Onze garantie op frames en ons crash replacement beleid zijn onze manieren om u te verzekeren dat we achter onze producten staan en dat we klaar staan om u te ondersteunen gedurende de levensduur van uw fiets.

 

Als u nog vragen hebt over onze garantie, het crash replacement beleid of andere aspecten van onze fietsen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat altijd klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

 

Bedankt voor uw interesse in Entity Bikes. We hopen dat u vele kilometers plezier zult beleven op een van onze kwaliteitsfietsen!

bottom of page