top of page
Witte achtergrond

Entity Venture

Ontdek de Entity Venture, de ultieme gravelfiets voor moderne avonturiers. Met zijn robuuste constructie, hoogwaardige materialen en doordacht ontwerp biedt de Entity Venture ongekend comfort en prestaties op diverse terreinen. Verleg je grenzen en ontdek nieuwe paden met de Entity Venture.

 Volledig naar wens samen te stellen 

 

SBvcU.png
zwarte achtergrond
image00024.jpeg
Bandbreedte

Met een indrukwekkende bandbreedte van maximaal 47 mm biedt de Entity Venture een ongeëvenaarde veelzijdigheid op diverse terreinen. Elk aspect van deze fiets is geoptimaliseerd om een soepele en comfortabele rijervaring te bieden, of je nu over ruig terrein navigeert of soepel over verharde wegen fietst.

zwarte achtergrond
Entity PSS

De beste stuurprestaties haal je met het Entity ProSteerSystem. Hierbij wordt gebruik gemaakt van twee 1 1/2" balhoofdlagers die zorgen voor optimale stijfheid in de bochten en betere stuurprestaties. Bovendien zorgt de integrated cockpit voor een extra aerodynamische look.

image00012.jpeg
zwarte achtergrond
image00011.jpeg
Hoogwaardige kwaliteit

Het frame is ontworpen van een zeer hoogwaardig carbon. Daardoor is de fiets niet enkel zeer comfortabel, maar ook stijf en zeer licht.

zwarte achtergrond
Witte achtergrond

Technisch overzicht

Frame

Entity Venture
Volledig interne bekabeling
T47
Flat Mount Disc
12x142mm steekassen

Tot 47mm banden

Vork

Entity Venture voorvork
Volledig interne bekabeling
Flat Mount Disc
12x100mm steekassen

Zadelpen

27,2mm

Cockpit

Entity GCP-01
38(45)/40(47)/42(49)cm
80/90/100/110mm

image.png
image.png
bottom of page